Justitia 2017

Kantoorbijdragen en Sponsoren

Speciale dank gaat uit naar de Raad van Toezicht van de Amsterdamse Orde van Advocaten en in het bijzonder naar mr. P.N. van Regteren Altena en mevr. mr. A.S. Reijnders-Sluis, het bestuur van de Jonge Balie Amsterdam, het bestuur van Justitia 2016, Mr. M.J. Diemers, Mr. N. van Weerdenburg, alle deelnemers van de Amsterdamse Pleitwedstrijden, Donatello Piras, Jelmer Mommers, Koos van den Berg, David van Reybrouck, Marietje Schaake, Gerdi Verbeet, André Kuipers, Dolf Jansen, alle artiesten, Sytze Wiersma, Routine, Brasserie Nel, De Koninklijke Groote Industrieele Club, restaurant Spelt, Restaurant MOS, Het Sieraad, Uitzendbureau Piekfijn en, last but not least, de kantoren van de bestuursleden: Stibbe, Boontje Advocaten, Houthoff Buruma, Dentons Boekel, Höcker Advocaten, Baker McKenzie, DLA Piper, Loyens & Loeff.

Justitia 2017 zou niet mogelijk zijn geweest zonder de vrijwillige kantoorbijdrage van de volgende kantoren en de bijdragen van onze sponsoren:

Dentons Boekel

Van Arkel Gerechtsdeurwaarders & Incasso