Justitia 2017

Dentons Boekel Eindfeest

Datum: vrijdag 12 mei 2017
Tijd: vanaf 21.00 uur
Locatie: Het Sieraad

Kaartverkoop en Drankgeeltje:

Koop HIER je kaarten voor het seminar en/of het feest!

Het kaartje voor het feest is EXCLUSIEF drankgeeltje. Een drankgeeltje kan ter plekke worden aangeschaft en kost EUR 20,- (alleen PIN).

De deuren sluiten om 22.00 uur. Zorg er dus voor dat je voor die tijd binnen bent!

LINE-UP

Traditiegetrouw zal Justitia ook dit jaar weer afgesloten worden met een zinderend eindfeest. Onder meer Kenny B, FRESKU, Pablo Discobar Soundsystem en De Minister van Chille Zaken zullen ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan! Kortom: aan entertainment geen gebrek!

Kenny B

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse Muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40 waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meeste succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

‘Parijs’ heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op Youtube en Kenny B mocht zich op 100% NL de grootste klappen van 2015 noemen. Ook is ‘Parijs’ de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify. De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single ‘Parijs’ op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festivals.

In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album, maar op 12 mei aanstaande treedt hij op voor jullie tijdens Justitia 2017!

FRESKU

De naam Roy Reymound zegt je misschien niets, maar bij FRESKU móet er een belletje gaan rinkelen. In 2008 brak FRESKU door met zijn melige maar ook serieuze en openhartige stijl. Sindsdien heeft hij zijn bestaansrecht als artiest meer dan bewezen. Met recht wordt hij gezien als één van Nederlands meest getalenteerde rappers met inmiddels drie persoonlijke albums, verschillende prijzen en nominaties, optredens op de grootste festivals van Nederland en een theatershow. FRESKU geeft hiphop in Nederland een gezicht. Hij is een geboren entertainer en bruggenbouwer. Op vrijdag 12 mei aanstaande treedt ook hij op tijdens Justitia 2017!

DJs: PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM & de Minister van Chille Zaken

***

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Justitia 2017? Like ons dan op Facebook!

***

Sponsors 2017