Justitia 2017

Datum: vrijdag 12 mei 2017
Tijd: 13.15 uur – 19.00 uur
Locatie: Het Sieraad

Seminar (13.15 uur – 17.30 uur*)

(*) Alleen toegankelijk met passe-partout en/of seminar kaarten

REGISTRATIE EN ONTVANGST (vanaf 13.15 uur)

AANVANG SEMINAR (14.00 uur)

• Opening door Nicole Meijs, voorzitter Stichting Justitia.
  • Introductie thema door dagvoorzitter Donatello Piras.

DEEL I: DE KLIMAATCRISIS

• Lezing Koos van den Berg over de achtergrond van Urgenda en het groeiende spanningsveld tussen de trias politica.

DEEL II: HET EINDE VAN DE DEMOCRATIE

• Lezing David Van Reybrouck
  • Paneldiscussie: David van ReybrouckMarietje Schaake en Gerdi Verbeet

PAUZE

• Prijsuitreiking winnaar Amsterdamse pleitwedstrijden 2017

DEEL III: BEYOND THE EARTH

• Lezing André Kuipers over de toekomst van de aarde en ruimtereizen.

Cabaret en borrel (tot 19.00 uur*)

(*) Alleen toegankelijk met passe-partout en/of seminar kaarten

DOLF JANSEN

Dolf Jansen (25 juni 1963) is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s als Pauw en DWDD.

Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke week te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en ‘Spijkers met Koppen’.

Dolf is een betrokken mens. Hij zet zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF. Dolf Jansen is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer, cabaretier en columnist. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer!

Diner: vanaf 19.00 uur*

(*) Alleen toegankelijk met passe-partout + drankgeeltje (alleen PIN)

Dentons Boekel Eindfeest: vanaf 21.00 uur >>

(*) Alleen toegankelijk met passe-partout en/of kaarten voor het feest + drankgeeltje (alleen PIN)

***

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Justitia 2017? Like ons dan op Facebook!

Sponsors 2017